Joomla Templates by Discount BlueHost

Fotozoektocht

van 1 juli tot 30 september 2018


een uitdagende wandeling door Aartrijke

 

Gratis te downloaden onderaan deze webpagina.

OPGELET: foto 26 werd geannuleerd.
Deze is niet meer zichtbaar doordat er een klimplant voor is gegroeid.

De puzzels zijn vanaf heden te downloaden onderaan deze pagina!


De Gezinsbond Aartrijke probeert voortdurend initiatieven en activiteiten aan te bieden op maat van Aartrijkse gezinnen. Dit jaar organiseren we voor de tweede keer een recreatieve zomerzoektocht voor jong en oud. Zowel bij de afstand als de moeilijkheidsgraad van de zoektocht werd bewust rekening gehouden met het volledige gezin. Het doel is uiteindelijk om jullie een ontspannende en leuke gezinsactiviteit aan te bieden.

Na de zomer zullen de antwoorden, een woordje uitleg en de winnaars terug te vinden zijn op onze website (www.gezinsbondaartrijke.be).

Mogen wij ook vragen aan de deelnemers van onze zoektocht om achteraf een berichtje na te laten op onze Facebookpagina met een korte vermelding van wat u er van vond. Je kunt ook een foto posten terwijl je de zoektocht doet en zo kans maken op een leuke prijs (zie verder).

Met vragen of opmerkingen omtrent de zoektocht kun je steeds terecht bij de organisatie via het
e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Kostprijs en prijzenpot

 

Deze zomerzoektocht wordt volledig GRATIS aangeboden. Iedereen (lid of geen lid) is dus vrij om aan deze zoektocht deel te nemen. Om echter een prijs te kunnen winnen met de zoektocht zelf, dien je lid te zijn van de Gezinsbond (met uitzondering van de Facebookwedstrijd – zie verder). Exemplaren van deze zoektocht zijn te downloaden onderaan deze webpagina. Leden van de Gezinsbond kunnen hun antwoordformulier indienen en zo kans maken op één van de vele waardebonnen.

Bij deze zoektocht kun je op 3 manieren een leuke prijs winnen.

Facebookwedstrijd: wanneer je een leuke foto post op onze facebookpagina terwijl je de zoektocht aan het doen bent, maak je kans op een waardebon.

Fotozoektocht: leden van de Gezinsbond kunnen het ingevulde antwoordformulier (fotovragen en puzzels) indienen en maken zo kans op één van de verschillende waardebonnen.

Kinderzoektocht: leden van de Gezinsbond kunnen het ingevulde antwoordformulier (kinderzoektocht) indienen en maken zo kans op één van de vele kinderprijzenpakketten.

De winnaars worden persoonlijk verwittigd via e-mail. De prijsuitreiking gebeurt op woensdag 31 oktober ’s avonds tijdens onze jaarlijks Halloweenspektakel.

Het antwoordformulier moet ten laatste tegen maandag 1 oktober 2018 ingediend worden. Dit kan op 2 manieren:

-          in de brievenbus op het adres De Wilgen 15 – Aartrijke

-       doormailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Deelnemen


Klik hier om de deelnamebrochure te downloaden.

Klik hier om een apart antwoordenformulier te downloaden.

 

Puzzels

De puzzels hangen normaalgezien zoals beschreven in de brochure uit aan het raam van de bibliotheek in Aartrijke. Daar wij gemerkt hebben dat deze reeds enkele keren door de ramenwassers werden verwijderd en dus even niet zichtbaar waren, hebben we de puzzels nu beschikbaar gemaakt via onderstaande downloads.

Klik hier om puzzel 1 en 2 te downloaden

Klik hier om puzzel 3 en 4 te downloaden

Klik hier om puzzel 5 te downloaden

Klik hier om 'Zoek Wally' te downloaden