Joomla Templates by Discount BlueHost

Fotozoektocht

van 1 juli tot 30 september 2017


een uitdagende wandeling door Aartrijke

 

AANDACHT

  • Foto 6 en bijhorende vraag werd geannuleerd. De aangepaste brochure en antwoordformulier kun je hier onder downloaden!

  • We merken dat de tekenfilmfiguren van de kinderzoektocht af en toe verdwijnen. Doordat ze zichtbaar moeten zijn voor de allerkleinsten zijn ze een makkelijke prooi van mensen die ze wegnemen. We controleren op regelmatige tijdstippen en hangen nieuwe figuurtjes. Onze excuses voor het ongemak.

-------------

 

Deze zomer organiseren we een leuke fotozoektocht voor het hele gezin. Al wandelend (of fietsend) ga je in Aartrijke op zoek naar foto's waarna je een bijhorende vraag dient op te lossen. Bij enkele lokale handelaars dien je een puzzel op te lossen. Ook aan de kleinsten is gedacht, want we voorzien tijdens de wandeling een kinderzoektocht op maat van de kinderen. Zo kun je met het hele gezin tijdens de zomermaanden genieten van deze wandel- en zoekactiviteit.

 

Prijzen te winnen

Iedereen die deelneemt kan een prijs winnen door een foto met bijschrift 'Zomerzoektocht Gezinsbond Aartrijke' te posten op onze Facebookpagina.

 

Leden van de gezinsbond, die het antwoordformulier van de fotozoektocht en kinderzoektocht indienen voor maandag 2 oktober, maken kans op heel wat leuke prijzen.

 

Deelnemen

Klik hier om gratis de volledige deelnemersbrochure van onze zomerzoektocht 2017 te downloaden.

Klik hier om enkel het antwoordformulier te downloaden. Dit is makkelijker om het formulier recto-verso te kunnen afprinten.

Onze leden ontvangen de zoektocht automatisch in hun mailbox.