Joomla Templates by Discount BlueHost

Gezinsontbijt

5 mei 2019


met het hele gezin aan tafel

 

Klik hier om enkele foto's van onze vorige editie te bekijken.


De Gezinsbond hecht heel veel belang aan een goede 'ontbijtcultuur'. Enerzijds is het ontbijt nu eenmaal de belangrijkste maaltijd van de dag. Anderzijds is het ook gewoon leuk om die tijd samen als gezin door te brengen. Daarom sluit de Gezinsbond nu reeds enkele jaren aan bij de actie 'Ontbijt je fit'

Op zondag 5 mei 2019 kun je van 8u00 tot 10u00 in Cultuurcentrum Jonkhove te Aartrijke terecht voor een gezond ontbijt aan een zeer democratische prijs. Het ontbijt bestaat uit een uitgebreid buffet van alle mogelijke soorten broodjes, fruitsap, Yakult, kaas, eitjes en nog zoveel meer. Voor de kinderen is er natuurlijk de speeloase.

We proberen de kostprijs zoals altijd zo democratisch mogelijk te houden. Zeker voor leden van de Gezinsbond: maximaal 20,-euro voor alle gezinsleden samen die op hetzelfde adres wonen. Dus moet ieder gezin wel apart inschrijven.


INSCHRIJVEN

Kostprijs:   Leden:          Volwassen: € 6  / Kinderen (3 tot 12): € 3  /  Peuters: gratis

                                       (voor leden geldt er een maximumbedrag per gezin op zelfde adres van €20 -
                                        wel de juiste aantallen invullen bij inschrijving)


                  Niet leden:    Volwassen: € 10  / Kinderen (3 tot 12): € 5  /  Peuters: gratisInschrijven kun je ten laatste tegen 28 april.

 

Klik hier om je online in te schrijven.

 

Doris Vandenbossche -  Brugse Heirweg 3  -  Aartrijke  -  050/68 76  91  -  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of storten op rekeningnr.: BE70 7512 0543 4825 met vermelding van je naam, lidkaartnummer en aantal personen.