Joomla Templates by Discount BlueHost

Pop-upcamping

van 18 tot 19 augustus 2018


een unieke kampeerervaring voor jong en oud

 

 

Klik hier om de foto's te bekijken van deze meer dan geslaagde 1e editie van onze POP-UPcamping.

 

Deze zomer bieden we opnieuw, in samenwerking met de Landelijke Gilde, iedereen een unieke kampeerervaring aan in Aartrijke. We toveren voor 2 dagen de weide naast de Artiriacumhoeve (Aartrijksestraat 112, Aartrijke) om tot een superleuk kampeerterrein voor jong en oud. Op zaterdag 18 augustus om 16u openen we de figuurlijke deuren van onze pop-upcamping. Men krijgt even de tijd om de tent op te zetten, waarna we er een supergezellige kampeeravond van maken vol activiteiten voor jong en oud. Na het nachtje kamperen staat er een lekker ontbijtje klaar waarna we dit korte en unieke avontuur al tegen de middag afsluiten. 

Voor de kinderen zijn er doorlopend allerlei kinderspelen aanwezig. Ook voor de ouders zijn er leuke activiteiten gepland. De avond sluiten we af met een supergezellig en traditioneel kampvuur. Tussenin stillen we de honger met lekkere worsten op de barbecue. De volgende ochtend genieten we nog van een lekker ontbijtje.

Wie zelf niet over een tent beschikt kan contact opnemen op onderstaand mailadres. We kijken dan samen naar een oplossing zodat ook deze mensen van deze unieke kampeerervaring kunnen genieten.

Bij regenweer gaat de activiteit niet door. Alle ingeschrevenen krijgen op donderdagavond 16 augustus een mailtje met de bevestiging of de pop-upcamping al dan niet doorgaat!

 

Kostprijs

Kinderen t.e.m. 12 jaar: gratis

Leden (+12) van de Gezinsbond en Landelijke Gilde:  € 13 p.p.

Niet-leden: € 16 p.p.

 

Inschrijven

Om digitaal in te schrijven klik je hier.

Je kan ook inschrijven door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (gezinsbond) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (landelijke gilde) met vermelding van naam, aantal kinderen en aantal volwassenen.

Let op: de inschrijving is pas definitief na ontvangst van de betaling op rekeningnummer BE62 7381 0100 0361 van Landelijke Gilden Aartrijke met vermelding van je naam en 'Inschrijving pop-upcamping'.