Joomla Templates by Discount BlueHost

Lidkaart waarmee je spaart


Dé lidkaart waarmee je spaart

Eén kaart, vele voordelen


De lidkaart waarmee je spaart is de lidkaart van de Gezinsbond waarmee 273.000 gezinnen dagelijks in duizenden winkels en verkooppunten in Vlaanderen kunnen winkelen, sparen en kopen.


Hoe werkt de 'Lidkaart waarmee je spaart'?


Wanneer je iets aankoopt bij een deelnemende handelaar, krijg je korting via je lidkaart. Bij de betaling geef je de handelaar je lidkaart. Deze plaatst de korting in je online portemonnee via zijn terminal. Je ontvangt een ticket met daarop de transactie en je huidige saldo. Met de opgespaarde korting kan je per schijf van 10 euro betalen in een van de aangesloten handelszaken.


Waar kan je sparen?

Zoals reeds gezegd zijn er heel wat winkels die spaarkorting geven. Hieronder vind je een overzicht van onze Aartrijkse handelaars die deelnemen aan de spaaractie van de Gezinsbond:

 

Handelaar Adres Telefoon E-mail Website
Fietsen Fangio Brugsestraat 44  050/20 98 12 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Klik hier 
Slagerij Anja & Nathan Aartrijksestraat 96  050/78 25 69 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Klik hier 
Bakkerij Sioen Brugsestraat 18 050/24 10 63    
Schoenen Xirrus Brugsestraat 70 050/24 04 70 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Klik hier
Natuur- en dieetvoedingswinkel Biorijke  Brugsestraat 19 050/20 80 52    
Coiffure Oxygène P. Mervilliestraat 15 050/68 93 56    
Bakkerij De Muer Engelstraat 27 050/20 94 51 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Klik hier

 

De Gezinsbond werkt ook samen met verschillende grote ketens en er zijn regelmatig speciale nationale acties. Hou dus de officiële website van de 'Lidkaart waarmee je spaart' regelmatig in de gaten. Klik hier om deze website te openen.

Hiernaast krijg je ook spaarkorting op bioscooptickets, gsm-kaarten en treinpassen die je bij onze plaatselijke afgevaardigde, Marleen Carbonez, kunt aankopen.

 

Hoe krijg je een gezinsspaarkaart?


Als lid van de Gezinsbond krijg je gratis een lidkaart, die dus tevens je spaarkaart is. Lid worden van de Gezinsbond kan voor 40 euro per jaar voor het ganse gezin. En zoals je op deze website uitgebreid kunt zien, zijn er tal van mogelijkheden om dit lidgeld dubbel en dik terug te verdienen.